Voir le contenu
Компактни

Гамата компактни автомобили Citroën 

С компактната гама на Citroën, ще изпъквате по пътищата. Автомобилите в гамата се адаптират към Вашия стил на шофиране, без да правят компромис с комфорта, практичността и функционалността.

CITROËN C3

Citroën C3 е усъвършенстван с нова предна част. В допълнение към новите протектори Airbumps®, този градски автомобил се отличава със своята ярка индивидуалност и ненадминат комфорт. Ще изпъквате по пътищата с богатия избор от екстериорни комбинации. Модерен и свързан, този градски автомобил има и 12 системи в помощ на водача, които улесняват ежедневието Ви. 

CITROËN C4 

Citroën C4, компактният хечбек от Citroën, се завръща, съчетавайки елегантен дизайн и изявени линии. Пътуванията Ви ще бъдат изключително приятни благодарение на окачването с прогресивни хидравлични ограничители Progressive Hydraulic Cushions® и седалките Advanced Comfort.  Citroën C4 разнообразява предложението си, като предлага избор на енергия, която отговаря на нуждите Ви:  електричество, бензин или дизел. Новият електрически Citroën ë-C4 осигурява тихо и лесно електрическо шофиране. Той е оборудван с батерия с капацитет 50 kWh, която предлага пробег до 350 км в цикъл по WLTP. Батерията е с гаранция 8 години или 160 000 км за 70% от капацитета на зареждане.

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

Елегантен като хечбек и атлетичен като SUV, Citroën ë-C4 Electric е оборудван с 50 kWh батерия с пробег до 350 км в цикъл по WLTP (Световна хармонизирана процедура за изпитване на леки превозни средства).

 

Мекотата на седалките Advanced Comfort и разнообразните лесни за използване услуги осигуряват 100% отговорно ниво на комфорт.

 

Този електрически хечбек има няколко детайла, които го отличават от версията с двигател с вътрешно горене, включително монограма ë на калниците и в задната част на автомобила и специално разработените да пестят енергия 18-инчови алуминиеви джанти Crosslight с ефект „диамант“.

CITROËN C4 CACTUS

Citroën C4 Cactus внася свежест и енергичност в сегмента на компактните хечбек модели. За да изпъквате в града, разполагате с широка гама характеристики, които отразяват дизайна на Citroën: протектори Airbumps®, интелигентни места за съхранение на вещи, седалки с технология Advanced Comfort и 3D LED светлинен подпис отзад. Пътувайте спокойно благодарение на многобройните системи в помощ на водача и технологиите за свързаност на Citroën C4 Cactus. 

 

CITROËN C3

Търсите ли модерен градски автомобил? Citroën C3 се откроява със своята цветна индивидуалност, завладяващ дизайн и изразителни извивки. С многобройните си функции, технологиите за подпомагане на шофирането и идеалните си пропорции, Citroën C3 е перфектният компактен автомобил за ежедневието Ви.