Voir le contenu

Добре дошли в света на автомобилите с данъчен кредит! В Citroen България разбираме колко важно е за Вашето предприятие да имате ефективно и икономично превозно средство.

 

Предлагаме на нашите клиенти не само автомобили от лекотоварната гама на Citroen, но и леки автомобили със заводска хомологация N1, даваща право на данъчен кредит, които да бъдат верен партньор във Вашето ежедневие и в това на Вашите служители.

 

Юридическите лица имат право да ползват данъчен кредит за покупката на автомобила - директно или на лизинг, както и за разходите при поддръжка и експлоатацията му. Това означава, че те пестят 20% ДДС върху цената на автомобила. Горивото, ремонтите, резервните части и др също се признават като разход за дейността на фирмите и съответно за тях може да се ползва данъчен кредит по ЗДДС.

 

Възползвайте се от данъчен кредит и усъвършенствайте бизнеса си днес! Ситроен България с удоволствие ще Ви помогне да превърнете Вашия автомобилен избор във финансово предимство. Свържете се с нас, за да разберете повече за различните възможности, които предлагаме и открийте как Citroen би могъл да бъде полезна необходимост за още по-успешен бизнес. 

 

Автомобили, които предлагаме с възможност за данъчен кредит: 

 

 

 

  • Citroen C3 Business N1 - Единственият автомобил на пазара със заводска хомологация N1.

 

C3 N1 има всичко, което е необходимо за служебен автомобил. Бюджетно решение за Вашия бизнес и перфектният автомобил за търговски представители, с право на данъчен кредит.

 

 

 

 

 

 

 

  • Всички автомобили от лекотварната гама: Berlingo Van, e-Berlingo Van, Jumpy, e-Jumpy, Jumper, e-Spacetourer, e-Jumper