Voir le contenu
СЕРВИЗНИ УСЛУГИ НА CITROËN

СЕРВИЗНИ УСЛУГИ НА CITROËN

Осигурявайки много повече от една рутинна проверка, сервизите на Citroën Ви предлагат качествена професионална поддръжка. Със своя професионално обучен персонал мрежата на Citroën Ви предоставя широка гама от услуги, за да улесни ежедневието Ви. Получавате достъп до сервизно обслужване, до пакети, адаптирани към вашите нужди и бюджет, до специализирани услуги и опростени процедури, така че да можете да се отправите на пътешествие в пълна безопасност.

КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ CITROËN

Възползвайте се от опита на професионалистите, които са движещата сила на сервизите на Citroën.

Благодарение на My Citroën, получавайте известие, когато е време да посетите сервиз за препоръчаното от прозиводителя техническо обслужване или да извършите ремонт на Вашия автомобил и да проверите Вашата сервизна книжка.

Екипите на сервизната мрежа предлагат цялостен, бърз и внимателен план за поддръжка.

Уговорете си час само с няколко кликвания и поискайте оферта онлайн, за да получите представа за разходите.

Можете също така да извършите проверка преди годишния технически преглед или да се възползвате от предлаганите планове през цялата година.

Със Citroën сте спокойни по време на път!

 

ПЛАНОВЕ ЗА ВСИЧКИ ВАШИ НУЖДИ

За да гарантират най-добрата поддръжка за Вашия автомобил, сервизите на Citroën предлагат пакети, включващи части и труд. От базово обслужване до смяна на масло (включително проверки преди технически преглед) и други – марката се адаптира към Вашите нужди.

 

За да Ви осигурим най-доброто съотношение цена/качество, Ви предлагаме две категории резервни части:

  • Mopar, които използват оригинални части на Citroën с гарантиран произход и осигуряват спокойствие и безпроблемна поддръжка на Вашия автомобил.
  • Eurorepar, които използват сертифицирани части от различни марки, одобрени от инженерите на Citroën за автомобили на повече от 5 години.

ЕКСКЛУЗИВНИ УСЛУГИ В CITROËN

За да отговори на Вашите нужди, Citroën Ви предлага изключителни услуги, които да улеснят поддръжката на автомобила Ви. Те включват специализирани услуги, като бърза поддръжка (Citroën Service Express), Videocheck и нови опции за плащане.

Възползвайте се от тези нови услуги още днес, за да направите поддръжката много по-лесна.

 

НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО MY CITROEN

С приложението My Citroën, налично в App Store и Android, се възползвайте от широк набор от услуги, за да направите поддръжката на Вашия Citroën възможно най-приятна. Приложението Ви изпраща известия за крайните срокове за сервизно обслужване на Вашия Citroën и чрез него можете да си резервирате час онлайн и да получите оферта от предпочитан от Вас сервиз, без да напускате дома си. Ще намерите също офертите на Citroën и на партньорите, VIP покани и проверки преди технически преглед. Нямате причина да не го използвате!

 

ПРОГРАМАТА ЗА ЛОЯЛНОСТ

Citroën възнаграждава Вашата лоялност към нашата сервизна мрежа. В зависимост от извършената услуга марката Ви дава подаръчна карта. Тя Ви дава право да използвате отстъпка или ваучер, с който да заплатите в сервиза. Възползвайте се от намаления при покупка на гуми или от отстъпка за сервизно обслужване или поправка на челно стъкло. Освен това всяка подаръчна карта Ви дава право на една година безплатна помощ при авария. Какво повече бихте могли да пожелаете?

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА СОБСТВЕНИЦИ

Открийте предложения за собственици в мрежата на Citroën.