Voir le contenu
Сервизна услуга на Citroën за светлини

СЕРВИЗНАТА УСЛУГА НА CITROËN  ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА СВЕТЛИНИТЕ

С течение на времето светлините влошават работата си.

Ето защо Citroën Ви предлага пакет за цялостното им обновяване. Няма нужда да ги подменяте – сервизите на Citroën Ви спестяват декларирането на счупване на стъкло пред застрахователя, за да бъдат сменени.

 

 

СЕРВИЗНАТА УСЛУГА НА CITROËN  ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА СВЕТЛИНИТЕ

Ол инклузив цена за части и труд без изненади – за максимална видимост.
Проверете състоянието на светлините си, преди да е работено по тях, и поверете ремонта им на техническите експерти на Citroën.

Предупредителни знаци

  • Ако фаровете Ви светят по-слабо от преди, стъклото им е мътно, матово или дори напълно непрозрачно, или фаровете са пожълтели, е време да ги ремонтирате. 
  • Материалът на фаровете също има значение: докато светлините на по-старите автомобили са изработени от стъкло, материалът, използван за почти всички съвременни автомобилни фарове, е поликарбонат. Той се износва при контакт с външната среда и в крайна сметка губи свойствата си, особено на повърхността. Вследствие на това фарът помътнява.

Два възможни варианта

  • Ако проблемът е вътре във фара, препоръчително е да отидете директно в сервиза на Citroën, за да го смените. Помислете за това и когато автомобилът минава на технически преглед. 
  • Ако проблемът е на повърхността, посъветвайте се с Вашия оторизиран сервиз на Citroën, за да видите дали е възможно фарът да бъде ремонтиран.