Voir le contenu
Новият ë-C3

НОВИЯТ CITROËN Ë-C3

100% електрически. Произведен в Европа.

Новият ë-C3 преоткрива електрическата мобилност: компактен, достъпен за всеки и безкомпромисен по отношение на дизайн, комфорт и оборудване.

НОВИЯТ CITROËN Ë-C3

100% електрически. Произведен в Европа.

Новият ë-C3 преоткрива електрическата мобилност: компактен, достъпен за всеки и безкомпромисен по отношение на дизайн, комфорт и оборудване.

100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ - Произведен в Европа

Най-високо ниво на комфорт в своя клас

За първи път в сегмента на градските автомобили, ë-C3 е оборудван с окачване с прогресивни хидравлични ограничители за плавно шофиране без вибрации. Ще оцените напълно неговия комфорт благодарение и на мекотата и опората, предоставяна от седалките Citroën Advanced Comfort® и повдигнатата позиция на водача за повече безопасност на пътя.

 

Всичко това, докато се наслаждавате на безшумно шофиране без вредни емисии.

Лесен за ползване електрически автомобил

Новият ë-C3 е конструиран върху интелигентна и ефективна глобална платформа, базирана в Европа. Неговата батерия с капацитет 44 кВтч предлага пробег до 320 км по WLTP, а зареждането ѝ от 20% до 80% отнема само 26 минути. Новият ë-C3 е идеален за всички ваши ежедневни пътувания и дейности през свободното време. Възползвайте се от услугите за свързаност, достъпни чрез приложението MyCitroën.

Напълно оборудван

На борда на ë-C3 ще намерите информационно-развлекателно оборудване, достъпно от 10,25-инчов сензорен екран, както и безжичната Wi-Fi функция, която позволява дублиране на съдържанието на смартфон, свързан с Apple Carplay и Android Auto. Новият волан на ë-C3 е оборудван и с многобройни бутони за управление.