June 16, 2020

NEW Ë-C4 – 100% ËLECTRIC И NEW C4: НОВО ПОКОЛЕНИЕ КОМПАКТЕН ХЕЧБЕК ОТ CITROËN!

Citroën продължава електрическата си офанзива на пазара и на територията на компактните хечбек модели, разкривайки първите снимки на новия ë-C4 - 100% ëlectric и новия C4.

Изцяло новото поколение компактен хечбек разчупва стереотипите в сегмента и притежава отличителните качества на Citroën:

. Избор на двигател: през 2020, “Citroën goes Ëlectric for all”. Новият ë-C4 е петият модел от стратегията на марката в която е заложена идеята за достъп до електрификация от възможно най-много потребители. Преди него бяха представени моделите C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy и ë-SpaceTourer. В допълнение към 100% електрическата версия, новият C4 ще се предлага и с бензинови и дизелови двигатели, за да може да посрещне изискванията на широк кръг клиенти в сегмента.

. Забележима концепция: силуетът, заиграващ се с различни автомобилни стилове, напомнящ на крос-оувър и с аеродинамични линии, отваря нова страница в дизайна на Citroën. Моделът се отличава по своя графичен дизайн, повдигнато, компактно и енергично купе, и колела с голям диаметър.

. Комфорт на борда: новият С4 е част от програмата Citroën Advanced Comfort® и осигурява цялостен комфорт във всяко отношение; комфортът по време на движение се гарантира от окачването Progressive Hydraulic Cushions® и от седалките Advanced Comfort Seats; комфортът на борда се осигурява от голямото вътрешно пространство и практичността на елементите в купето, сред които е и една забележителна иновация за пaсажера отпред, която предстои да бъде разкрита по време на премиерата; комфортът на духа се постига благодарение на уютната атмосфера и осветеността на купето; комфортът при ползване се осигурява от технологиите и функциите в помощ на водача, улесняващи ежедневието. Към всичко това се прибавя и характерния за новия ë-C4 – 100% ëlectric ë-Confort: липса на шум, плавно управление и нови усещания по време на движение.

Достойни наследници на поколения отличителни хечбек модели, сред които GS, който чества своята 50-годишнина, новият ë-C4 – 100% ëlectric и новият C4 ще бъдат представени на 30 юни и ще бъдат пуснати в продажба в края на 2020 г.