October 25, 2017

Новият Citroën C4 Cactus

Citroën представя новия C4 Cactus,
ултра-комфортен модел с уникален характер.

След лансирането на С3 през 2016, SUV офанзивата с C3 Aircross и C5 Aircross през 2017, Citroën отваря още една страница в развитието на своята продуктова гама и представя новия си компактен модел : C4 Cactus. Той внася глътка свеж въздух в компактния сегмент като комбинира уникалния характер на C4 Cactus и и изключителния комфорт на С4. Моделът напълно отговаря на очакванията на потребителите като предлага 12 системи в помощ на управлението, 3 технологии за свъртзаност и пъргави двигатели с отлични показатели.

Модерен и отличаващ се по своя дизайн, новият C4 Cactus предлага на борда си първокласно изживяване по отношение на цялостния комфорт. В тази връзка, Citroën използва опита от своето технологично наследство, а имено хидравличното окачване. C4 Cactus представя новата иновативна разработка на Марката, окачването Progressive Hydraulic Cushions™ (окачване с прогресивни хидравлични ограничители) и седалките Advanced Comfort, които правят своята световна премиера и осигуряват комфорт на пътуване от най-висок клас.

Новият C4 Cactus носи глътка свеж въздух и оригиналност в сегмента на компактните автомобили.
МОДЕЛ С УНИКАЛЕН ХАРАКТЕР : ДРЪЗЪК СТИЛ

Новият C4 Cactus е с обновна по-широка и изразителна предница, задна част със щедри размери и нови 3D LED светлини. Той разчупва кодовете в сегмента със своя завиден обем и елегантен стил. Междуосието му от 2.60 м запазва неговата компактност, която го прави маневрен и лесно подвижен в греада. C4 Cactus притежава новите графични отличителни елементи за моделите на Citroën. Това са Airbump® в долната част на вратите, остъклените повърхности на купето, предницата оформена на две нива с разпознаваем светлинен подпис и 3D LED светлини отзад. Моделът предлага 31 комбинации за персонализация. Предлагат се 9 цвята на купето и 4 цветни пакета. По отношение на интериора, клиентите могат да избират измежду 5 оригинални интериорни решения.

УЛТРА-КОМФОРТ : НОВО ИЗМЕРЕНИЕ, ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ

Новият C4 Cactus предлага комфорт от ново измерение. Част от програмата Citroën Advanced Comfort®, той представя за пръв път в Европа напредничави технолгии, които са в услуга на цялостния комфорт на борда. Благодарение на окачването Progressive Hydraulic Cushions™, което филтрира неравностите по пътя и създава усещане за пътуване “magic carpet”, пасажерите на борда пътуват спокойно и удобно. За това спомагат и новите седалки Advanced Comfort, които осигуряват отлична позиция за тялото.  Новият C4 Cactus прави огромен скок и по отношение на изолацията и акустиката на борда.  Благодарение на 12-те системи за сигурност и 3-те системи за свързаност, пътуванията са истинско удоволствие.  Гамата двигатели на модела се характеризират с отлични показатели и екологичност.