July 1, 2016

ОТКРИЙТЕ НОВИЯ CITROËN C3

Citroën разкрива Новият С3, наследник на бестселър с повече от 3,6 мил. продажби от 2002 г. до сега. С отличаващия се дизайн и колоритна индивидуалност, той прелива от неизчерпаема свежест и оптимизъм, които ще разтърсят пазара.

Новият C3 въплъщава основните ценности на CITROËN : Оптимистичен, Хуманен & Интелигентен.

ОПТИМИСТИЧЕН
600x430_C3Новият C3 е дързък в дизайна, със забележително уникална морфология, чиито основни белези са високата, харизматична предна част  и благородни линии,  изразяващи силна и енергична поза. Плавният профил, графичният подпис и чудесните цветове правят Новия С3 неоспорим модел за подражание. Това е един достъпен модел насочен към широк кръг от хора, обещаващ, че може да отговори на всеки индивидуален вкус и желание.  За двуцветния екстериор има избор от три цвята на покрива, избор на цветове за рамките на фаровете за мъгла, страничните огледала, графиката на задната С-колона и протекторите Airbump®.  Отвътре, клиентите могат да избират между четири различни тонални пакета подхождащи на три различни визуални имиджа. Веднага щом седнете, ще усетите забележителен простор, допълнително подчертан от тапицерията и ергономичното бордно табло.

ХУМАНЕН
600x430_C3_2Новият С3 излъчва безпогрешно впечатление за благосъстояние. Дизайнът е в съответствие изцяло с програмата Citroën Advanced Comfort®, която гарантира най-модерен подход за запазването на доказаното във времето превъзходство на CITROEN по отношение на комфорта. Усещането за превъзходен комфорт започва със седалките, както визуално, така и като усещане, панорамния покрив , който облива салона със светлина, находчивите места за вещи и изкусното разпределение на пространствата. Тези първи впечатления са подкрепени от цветовете и материалите, които събуждат вдъхновение от света на мебелите и пътуванията,  и напълно отговарят на стремежа на Новия С3 да кара хората буквално да се чувстват вкъщи когато пътуват с кола.
ИНТЕЛИГЕНТЕН
600x430_C3_3Новият С3 предлага най-съвременни технологии, като започнем със световната премиера  на Citroën ConnectedCam™, напълно интегрирана и свързана HD камера, която филмира твоите преживявания на пътя за незабавно споделяне в социалната мрежа или за по-късни разглеждания (или като доказателство в случай на инцидент, например).  Съвременни напредничави системи в помощ на водача включват: 3D свързана навигация с гласово разпознаване, камера за заден ход, предупреждение при неволно напускане на лентата на движение, наблюдение на мъртвата зона на огледалата. Ефективността на Новия С3 обхваща и пълната гама двигатели с максимални ефективност и динамика (бензинови PureTech, дизелови BlueHDi) и автоматичната скоростна кутия EAT6, последно поколение.

Съчетанието от дизайн, технологии и оптимистична нотка,  които да откриете на нашата страница.