Страхотни ценови предимства и лизингови условия за нов Citroen

Започнете новата година с нов автомобил от атрактивната гама на Citroen!

Започвате ли всяка нова година с обещания за промяна и смели мечти за повече пътувания, планове за нова кола? Да? Време е за сбъдване със Citroen.

Възползвайте се от ценови предимства и изберете новия си автомобил от моделната гама на Citroen със специална лизингова схема, гарантирана остатъчна стойност 35% и гарантирано обратно изкупуване.

Не знаем какво Ви е подготвла новата година, но сме сигурни, че в моделната ни гама всеки ще открие автомобила, от който се нуждае.Facebook C3

Животът е по-хубав, когато е цветен!

Маневрен, икономичен, готов за всеки Ваш ден, Citroën C3 е перфектният градски автомобил. Изберете Вашия само от 223 лв./месец.

Facebook C4

 

Движени от комфорта!

C4 отваря нова страница в дизайна на Citroën, предлага изключителен комфорт на борда. Изберете Вашия само от 334 лв./месец.

Facebook C3 Aircross

 

Приветствайте комфорта!

Новият C3 Aircross остава еталон за модулност и предлага образцово пространство, проектирано с грижа за всички пътници. Изберете Вашия от 321 лв./месец.

 

 

Посочените лизингови условия са валидни за бизнес клиенти. Месечната вноска е калкулирана при гарантирана остатъчна стойност от 35% накрая на 5-годишния лизингов период и се отнася за налични автомобили. Тя може да се различава в зависимост от нивото на оборудване и допълнителното оборудване на Вашия автомобил. Офертата е валидна за версиите на посочените моделите с двигатели с вътрешно горене. За персонална оферта, моля, свържете се с най-близкия дилър. Промоцията е валидна до 31.03.2023г.