Резервни части

ИЗБЕРЕТЕ ГАМАТА, КОЯТО СЪОТВЕТСТВА НА ВАШИТЕ НУЖДИ!

Трите вида части

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ CITROËN

ОРИГИНАЛНИТЕ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗАПАЗВАТ ПЪРВОНАЧАЛНОТО ДОВЕРИЕ, КОЕТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ НА CITROEN ПРИ ЗАКУПУВАНЕТО НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ И ОТГОВАРЯТ НА СЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ:
– ИДЕНТИЧНИ СА С ЧАСТИТЕ ИЗПОЛЗВАНИ ПРИ МОНТАЖА НА АВТОМОБИЛИТЕ В МОМЕНТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО;
– ПОДЛЕЖАТ НА СЪЩАТА СЕРИЯ СТРОГИ ТЕСТОВЕ И ПРОВЕРКИ (КОРОЗИЯ, НАДЕЖДНОСТ, ИЗДРЪЖЛИВОСТ И СПЕЦИФИЧНИ ТЕСТОВЕ ЗА ВСЕКИ ТИП ЧАСТИ), КАКТО ЧАСТИТЕ, ИЗПОЛЗВАНИ ПРИ ПРОИЗВОДСТВОТО НА АВТОМОБИЛИТЕ.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛНА РЕЗЕРВНА ЧАСТ?
– ЗА ДА ЗАПАЗИТЕ ОРИГИНАЛНОТО КАЧЕСТВО НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ, КАКТO ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОМФОРТА ПРИ УПРАВЛЕНИЕ, ТАКА И ПО ОТНОШЕНИЕ НА СИГУРНОСТТА;
– ЗА ДА ОСИГУРИТЕ ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО И НАДЕЖДНОСТТА НА ЧАСТИТЕ.

ЗАВОДСКИ ВЪЗСТАНОВЕНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

АКО ДЪРЖИТЕ НА ИКОНОМИЧНАТА ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛА СИ И СТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЕКОЛОГИЯТА, ГАМАТА НА СИТРОЕН ОТ ЗАВОДСКИ ВЪЗСТАНОВЕНИ ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ Е ТОЧНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС.
– ЗАВОДСКИ ВЪЗСТАНОВЕНИТЕ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ СА ОБНОВЕНИ В ЗАВОДИТЕ НА СИТРОЕН СЪГЛАСНО СТРИКТНА ПРОЦЕДУРА И ОТГОВАРЯТ НА ВСИЧКИ НОРМИ ЗА КАЧЕСТВО НА КОНСТРУКТОРА;
– ИМАТ ГАРАНТИРАНО СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА/КАЧЕСТВО;
– ЗА БАЗА СЕ ПОЛЗВАТ УПОТРЕБЯВАНИ КОМПОНЕНТИ И ЧАСТИ, ДЕМОНТИРАНИ ОТ АВТОМОБИЛИ С МАРКА СИТРОЕН ПО ВРЕМЕ НА РЕМОНТА ИМ В СЕРВИЗИТЕ НА ОТОРИЗИРАНАТА МРЕЖА;
– СЪБИРАНЕТО НА УПОТРЕБЯВАНИ ЧАСТИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, С ЦЕЛ ПОВТОРНОТО ИМ ИЗПОЛЗВАНЕ, Е ЧАСТ ОТ АНГАЖИМЕНТИТЕ НА АВТОМОБИЛИ СИТРОЕН ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ ОТ АВТОМОБИЛИТЕ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ EUROREPAR ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ

СЪЗДАДЕНА ОТ СИТРОЕН ПРЕЗ 2003 ГОДИНА, МАРКАТА EUROREPAR Е ОТГОВОРЪТ НА КОНСТРУКТОРА НА ОЧАКВАНИЯТА НА КЛИЕНТИТЕ, ПРИТЕЖАВАЩИ АВТОМОБИЛИ НАД 4 ГОДИНИ ОТ ВСИЧКИ МАРКИ И ТЪРСЕЩИ БЮДЖЕТНО РЕШЕНИЕ ЗА ТЯХНАТА ПОДДРЪЖКА. ЧАСТИТЕ EUROREPAR СА С ОТ 10% ДО 40% ПО-ЕВТИНИ ОТ ОРИГИНАЛНИТЕ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ.
ЗАЩО EUROREPAR Е РАЗУМЕН ИЗБОР?
– РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ С ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД;
– ГАМА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ, ИЗБРАНА СЛЕД НАЙ-ДОБРИТЕ ДОСТАВЧИЦИ;
– ЧАСТИ, ОДОБРЕНИ ОТ КОНСТРУКТОРА, СЪОБРАЗНО ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ;
– КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ И ГАРАНТИРАНО СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО/ ЦЕНА.

ОРИГИНАЛНИ АКУМУЛАТОРИ CITROËN

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВОТО НА АКУМУЛАТОРИТЕ CITROEN С ВИСОК ПУСКОВ ТОК. ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ ЦЕНОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА:

Тип

Цена в лева с ДДС

42 Аh – 390А

112 лв

50 Ah – 480А

123 лв

60 Ah – 640А

153 лв

 75 Ah – 800А

 175 лв

95 Ah – 950А

220 лв