ПОРЪЧКОВИ

Jumper предлага няколко основни модификации, които се изпълняват само по поръчка. Те са специализирани за различни дейности, които стават много по-ефективни, когато бъдат поставени "на колела". Ще се учудите колко много функции могат да предложат автомобилите, когато изпълнението е съобразено с конкретните нужди!

Jumper office

Jumper Office се използва в политически кампании и като мобилен презентационен или демонстрационен център в услуга на фондации и компании – за представяне на продукти, услуги и идеи на място, при публиката. Предлага разнообразно конферентно, IT и комуникационно оборудване и няколко варианта на оборудване за комфорт – според броя на пътниците и нивото на лукс.

Jumper снегорин

Идеален вариант за компании, които не са специализирани в комуналните услуги, но няколко пъти годишно трябва да почистят снега от открити терени, паркинги, подстъпи към улици, свои или обществени площи. Греблото за сняг е демонтируемо, така че когато не е снегорин, автомобилът може да изпълнява обикновената си функция.

Jumper workshop

Jumper Workshop е подвижна работилница за различни занятия: услуги за гражданите, ремонти, поддръжка на място (когато трябва да се достига до отдалечени един от друг клиенти). Допълнителното оборудване се изппълнява по задание, за да е максимално пригодно за дейността.

Jumper mobileshop

Jumper Mobileshop е варианта, създаден за търговия на дребно. Той достига до купувачите, където и да се намират – в отдалечените селища, в които поотделно няма достатъчно клиенти, или в центъра на градовете, където търговската площ е ценна. Може да бъде оборудван за продажба на всякакви стоки – от сладолед до машини.

Свържете се с най-близкия дилър на Citroen, за да разберете повече за поръчковите специализирани автомобили.