Citroën Advanced Comfort®

Уникална програма, създадена за Вас!

КОМФОРТ ПРИ ШОФИРАНЕ!

600x430_2Още от основаването си през 1919 г., марката Citroën е разпознаваема с комфорта, който автомобилите й предлагат. Днес, този приоритет за компанията намира израз в мотото  “Бъди различен, чувствай се добре” и е заложен в четирите ключови цели на програмата  Citroën Advanced Comfort®: да се осигури среда на пътуване без напрежение, да се опрости животът на борда, да се предложи безпроблемна употреба и да се осигури усещане за вътрешно спокойствие.

КЪДЕ ДА НАМЕРИТЕ CITROËN ADVANCED COMFORT®?

600x430_3

Със Citroën Advanced Comfort® технологията и комфортът са интегрирани, за да надхвърлят Вашите очаквания. Лесно е да откриете и научите за програмата Citroën Advanced Comfort®.
Трябва само да потърсите логото на Citroën Advanced Comfort® в горната част на страницата и да пуснете видеото, за да откриете изключителните функции за комфорт на избрания от Вас автомобил.

… И ОСВОБОЖДАВА МАКСИМАЛНО ПРОСТРАНСТВО

УЛЕСНЯВА ЖИВОТА НА БОРДА

600x430_4Вие прекарвате много време в автомобила си. Ето защо Citroën влага всички свои усилия да направи пътуването Ви възможно най-комфортно с проектирането на просторен, подреден и функционален интериор с много места за съхранение. Може да разполагате с цялото пространство, от което се нуждаете с Top Box® на Citroën C4 Cactus или the Modutop® на Citroën Berlingo, за да съхраните всичко на едно лесно достъпно място, без да се налага да претрупвате Вашия автомобил!

РАЗГЛЕДАЙТЕ CITROËN C4 CACTUS TOP BOX

DISCOVER THE CITROËN BERLINGO MODUTOP

ПЪТУВАНЕ БЕЗ НАПРЕЖЕНИЕ

600x430_5

Спокоен и отпуснат. Така ли искате да се чувствате, когато сте в движение? Програмата Citroën Advanced Comfort® е предназначена да достави нов вид комфорт, при който всичко е много тихо и достъпно, за да можете да се отпуснете и да се насладите на пътуването си. В допълнение към нашите удобни седалки и атмосферата на борда е изключително тиха – шумът и вибрациите от пътя са намалени до минимум, така че всеки автомобил Citroën да предостави несравним комфорт за всеки пътник.

Новият Citroën C4 Picasso и Grand C4 Picasso перфектно демонстрират опита Citroën в интериора. Приветливост, светлина, простор и топлина, които Ви карат да се чувствате у дома си от момента, в който се качите. Важна част от това изключително усещане е функцията Relax*, която осигурява максимален комфорт на мини ван за всички чрез използване на висококачествени технологии.

*Стандартна за  Hype Grey интериор и предлагана допълнително за Dune Grey интериор.

БЕЗПРОБЛЕМНО ИЗПОЛЗВАНЕ

600x430_6Проблемите с връзката и часовете на телефонни разговори отстрани на пътя са неща от миналото. С практичните и интуитивни технологии за помощ при шофиране, както и с подобрената свързаност на личните Ви устройства, Вие оставате свързани с Вашия автомобил. Ежедневното шофиране става все по-удобно, по-лесно и безопасно.

… БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИЧНИЯ АСИСТЕНТ НА CITROËN ADVANCED COMFORT®!

ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ

600x430_7

След много натоварен ден всички трябва да си поемем дъх!

Чрез новата технология и интелигентния дизайн Citroën Advanced Comfort® е програма, която Ви държи физически и психически отпуснати и отпочинали! За да направи това, Вашият автомобил е проектиран за създаване на спокойно усещане, с ненатрапващо се и регулируемо осветление, меки и привлекателни материали, както и здравословно качество на въздуха.

Защо да не бъде интериорът на Вашия автомобил източник на спокойствие и благополучие?

Можете да се убедите сами!

DISCOVER THE CARS IN THE PROGRAMME

… И НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ ЗА НИЩО СЪС CITROËN ADVANCED COMFORT® !