Connected Services

Направете пътуването си още по-приятно с нашите Connected Services. Налични в приложението My Citroën, те Ви позволяват да пътувате още по-комфортно в любимата компания!

ПРИЛОЖЕНИЕТО MY CITROËN

My Citroën Ви позволява да останете свързани с Вашия автомобил и да достъпвате важна информация. Благодарение на това приложение, можете активно да наблюдавате времето за обслужване за автомобила, както и да добавяте различни услуги, които да правят изживяването приятно със Citroën. Открийте основните функции, като свалите приложението.

NAVIGATION PACK

Citroën_Connected_connectnav_2880_1531

 

С навигацията TomTom можете да разчитате на пълно спокойствие, докато шофирате.

За да осигури спокойно шофиране без опасност от разсейване или претоварване с информация, CITROËN избра TomTom за своите клиенти. Системата се грижи за всички аспекти на Вашето пътуване – от навигацията до търсенето и информацията за близки до маршрута обекти (интересни забележителности/паркинги/бензиностанции и т.н.), давайки Ви възможност да следите пътя пред Вас и ръцете Ви да останат здраво върху волана.

Виже повече за NAVIGATION PACK

 

E-REMOTE CONTROL

electrique_1500x600.347283-1024x410

 

Проверявайте и управлявайте дистанционно и в реално време автономния пробег на Вашия електрически автомобил с помощта на смартфон. Чрез приложението My Citroën можете да проверите нивото на заряда и оставащия автономен пробег на автомобила по всяко време.

Функцията за дистанционна предварителна климатизация Ви дава възможност да затоплите или да охладите купето на автомобила до желаната оптимална температура преди да потеглите на път.

Вижте повече за E-REMOTE CONTROL