Задвижване Full electric

Запознaйте се с Full electric!

C-zéro, E-Berlingo Multispace и Berlingo Electric се предлагат със 100% електрически двигатели

Двигателите на моделите C-zéro, E-Berlingo Multispace и Berlingo Electric им позволяват да се интегрират в движението без никакъв проблем – максималната скорост за Citroën C-zéro е 126 км/ч, а за E-Berlingo Multispace, Berlingo Electric и E-Mehari е 110 км/ч.

С автономия (съобразно NEDC) от 150 км за Citroën C-zéro и 170 км за E-Berlingo Multispace и Berlingo Electric, можете да изминавате достатъчно дълги разстояния без да се налага да презареждате.

БАТЕРИИ И ЗАРЕЖДАНЕ

Access_239534

Обичайните Ви ежедневни маршрути се изминават без затруднения. Батериите на Citroën C-zéro, E-Berlingo Multispace и Berlingo Electric са с гаранция 8 години или 100 000 км. Батерията на Citroën E-Mehari се отдава под наем. Зареждането на батериите става автоматично във всички фази на намаляване на скоростта или спиране.

Серийно при  Citroën C-zéro и като опция при Citroën E-Berlingo Multispace и Berlingo Electric се предлагат два щепсела – един, осигуряващ бързо зареждане на батерията до 80% за 30 минути в специалните станции за зареждане и втори, за стандартно зареждне в контакт 230 V, което продължава минимум 6 часа в зависимост от модела.