Мобилно приложение Scan MyCitroën

Scan MyCitroën

Сканирайте част от Вашия автомобил Citroën и директно отидете до информацията, която търсите!

GOOGLE

APPLE

 

Уморени сте да преминавате през обширната документация за Вашия автомобил, докато откриете това, което търсите? Сканирането със  Scan MyCitroën е безплатно, просто и интуитивно приложение, коeто Ви позволява да проверите ръководството за Вашия автомобил като сканирате  част от автомобила, за която искате да откриете повече информация.

 

Home_Scan_My_Citroen3

80x80_picto_facilite_scan_myc.206163.71

Бързо и просто

Чрез сканиране на специфична част от Вашия автомобил, можете да откриете информацията, която търсите с едно щракване – няма изгубено време в търсене на цялата информация за Вашия автомобил, от която се нуждаете!

206162.71

Лесно

Приложението се използва много интуитивно. Директен пряк път до предупредителните светлинни индикатори на арматурното табло (индикаторни светлини, фарове за мъгла и т.н…) също са възможни, така че можете да декодирате Вашето арматурно табло!

ФУНКЦИИ

 

ФУНКЦИЯ СКАНИРАНЕ

Като използвате камерата на Вашия смарт телефон, посочете и изберете част от Вашия автомобил, за която искате да откриете подробна информация. Приложението автоматично ще идентифицира частта, като използва Вашата камера – всяка част на автомобила , посочена в оригиналната документация на автомобила може да бъде сканирана чрез Scan MyCitroën.

 

ИЛЮСТРИРАНО КРАТКО ОПИСАНИЕ

Ако не искате да използвате функция “Scan”, можете също така ръчно да превключите на кратко илюстрирано описание, което Ви позволява бърз достъп до информацията, която търсите.

.

Sélection_visuelle_Scan_My_Citroen

Témoins_Scan_My_Citroen

ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ СВЕТЛИНИ НА АРМАТУРНОТО ТАБЛО

Директен пряк път към предупредителните светлини на Вашия CITROËN е достъпен от менюто на приложение Scan MyCitroën. Този раздел включва визуалните предупредителни светлини, какво означават те и възможните първи действия, които да бъдат предприети в случай на предупреждение.