Voir le contenu
Citroën 5+

СЕРВИЗНА ПРОГРАМА 5+

Ако Вашият  Citroën е на повече от 5 години, имаме добри новини. Стартираме специална сервизна програма  Citroën 5+, с която използвате:

 

 

  • 10% отстъпка при покупка на оригинални: филтри, накладки, дискове, амортисьори, шарнири, биелети, накрайници, лагери за главини, свещи и бобини, носачи и втулки за носачи;

 

 

  • Отстъпка от цената на труда в зависимост от оторизирания сервиз;

 

 
  • Достъп до оферти за резервни части EUROREPAR, които са одобрени от Citroen и са с до 40% по-изгодни от оригиналните;
 
 
  • 2 години гаранция за резервните части и ремонта за автомобили на физически лица

 

 
  • Смяна на масла с продукти на TotalEnergies

 Citroën СЕРВИЗИ

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ОТОРИЗИРАНИТЕ Citroën СЕРВИЗИ?

Висококвалифицираните техници са в основата на сервизите Citroën. Благодарение на тях, Вие получавате не просто рутинна проверка или подмяна на част, а цялостна експертна грижа.

 

Мрежата на Citroën Ви предоставя широка гама от услуги, за да направите притежаването на Citroën безгрижно.

 

Получавате още достъпна онлайн резервация 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, разчитате на стриктни процедури за безопасност, така че да можете да поемете на път с пълно спокойствие.

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ СЕРВИЗНАТА ПРОГРАМА Citroën 5+ И КЪДЕ?

От сервизната програма Citroën 5+ могат да се възползват всички собственици на автомобили от марката, които са над 5-годишна възраст, без ограничения в пробега, модела или дали е купен от оторизирано представителство или не.

 

Програмата е с национален обхват и можете да се възползвате от нея в оторизираните сервизи на Citroën в цялата страна.

Нашите обещания
  • Безкомпромисен професионализъм

В нашите сервизи техниците са преминали всички необходими обучения и квалификации и в работата си използват специализирани инструменти и висококачествени одобрени части, за да гарантираме, че вашият Citroën работи по най-добрия начин. Вашата безопасност е приоритет за нас.

  • Просто и прозрачно ценообразуване

Не е нужно да правите компромис, заради цената. При нас няма скрити изненади. Цените се формират прозрачно и със знанието на клиента. Никога не извършваме никакви ремонти без Вашето одобрение. За Ваше улеснение, предлагаме и пакетни услуги на фиксирани цени, включващи труд и резервни части. Попитайте Вашия дилър за повече детайли и оферти.

  • Удобно и без излишни разходи

Лесно и удобно, 24/7 можете да запазите час за сервиз през онлайн формата ни. След прегледа на автомобила Ви, ще Ви бъде разяснено кои са необходимите ремонти и какво може да бъде отложено във времето. Това Ви дава гъвкавост и възможност да планирате разходите си. И Вие сте спокойни, защото знаете сте запознати какво правим за автомобила Ви.

  • Качество, гаранция и завършване на работата в срок

Разбираме, че времето Ви е ценно, затова ние завършваме работа си в срок и с високо качество, което да гарантира безпроблемна експлоатация. Резервните части, които влагаме са с доказан произход и качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция както за труда, така и резервните части.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

СЕРВИЗИ