ПРИЛОЖЕНИЕ My Citroën

Мобилното приложението My Citroën позволява да свържете Вашия автомобил с мобилния Ви телефон, превръщайки се във Ваш верен помощник във всеки етап на пътуването.

MY CITROEN ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ

 

Свалете приложението My Citroën и се възползвайте всичките си персонализирани услуги през Вашия смартфон.

КАКЪВ Е СТАТУСЪТ НА ВАШАТА ПОРЪЧКА ?

03_608x262_Commande

Свалете приложението след финализиране на поръчката на избрания от Вас модел Citroën и следете нейния статус от производството до доставката в реално време (предлага се за някои пазари).

НАМЕРЕТЕ ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

04_520x293_Geolocalisation1

 

 

С функцията “Location” в приложението, проблемът със запомнянето на мястото на паркиране е разрешен … My Citroën ще Ви заведе до точното местонахождение на автомобила!

УПРАВЛЕНИЕ НА ПЪТУВАНИЯТА

05_520x293_Bluetooth2

 

Време, разстояние, разход … Всички подробности за Вашите пътувания можете да намерите в меню “Drive”. Имате възможност да групирате пътуванията по категории и да натрупате статистика за всичките си маршрути. Този инструмент е изключително полезен за всички шофьори, които искат да оптимизират експлоатационните показатели на своя автомобил и да подобрят ефективността на шофирането.

ВАШИЯТ ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЛАН ЗА ОБСЛУЖВАНЕ

 

06_1500x646_Entretien_9

Край на търсенето в досадната документация и системното забравяне! С приложението My Citroën имате достъп до информацията за обслужването на Вашия автомобил на един клик разстояние : гаранция, пробег, персонализирани бъдещи дати за посещение в сервиз в зависимост от динамиката Ви на шофиране …

Имате връзка директно с избрания от Вас за “предпочитан” Търговско-сервизен център на Citroën в приложението. Можете да направите онлайн заявка за записване на час.  Своя избор на предпочитан оторизиран център можете да направите от картата в всички центрове в страната и на база публикуваните за тях мнения от клиенти!

По-лесно, по-безопасно и по-удобно е!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

07_1500x646_gif

От мобилното приложение My Citroën имате бърз достъп до различна документация за Вашия автомобил. Тази информация е предоставена в меню “vehicle”.

Включила Ви се е сигнална лампа? Активирало се е предупреждение/ известие на бордното табло? С помощта на приложението My Citroën и само на един клик имате пред себе си цялата бордна документация и нашите препоръки за разрешаване на различни проблеми без да е необходимо да посещавате сервиз (когато това е възможно).

Вашият персонален автомобилен асистент вече се намира в мобилния Ви телефон.

АСИСТЕНЦИЯ

08_608x262_Assistance

Имате повреда, случай на инцидент, рекламация? Не се паникьоствайте! С приложението My Citroën можете да се свържете с избрания от Вас Търговско-сервизен център с един клик. От меню “Contact & Support” можете да се свържете бързо и с център за обслужване на клиенти.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА СВЪРЗВАНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО С ВАШИЯ АВТОМОБИЛ