МЕЖДУНАРОДНА ПЪТНА ПОМОЩ CITROËN

БЕЗПЛАТНА УСЛУГА ЗА АВТОМОБИЛИ В ГАРАНЦИЯ (2 ГОДИНИ ОТ ДАТАТА НА НАЧАЛОТО НА ГАРАЦИЯТА)

Assistance.306122

АКО ВАШИЯТ АВТОМОБИЛ Е ОБОРУДВАН СЪС СИСТЕМА CITROËN eTOUCH, ИЗПОЛЗВАЙТЕ БУТОНА ЗА СВЪРЗВАНЕ С ПЪТНА ПОМОЩ, РАЗПОЛОЖЕН НАД ОГЛЕДАЛОТО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ (БУТОН ШЕВРОНИ)

Assistance.306121

.

АКО АВТОМОБИЛЪТ ВИ НЕ Е ОБОРУДВАН СЪС СИСТЕМА CITROËN eTOUCH, МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ПЪТНА ПОМОЩ CITROËN НА НЯКОЙ ОТ СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:

.

+ 359 899 82 00 82

0800 12 120 (БЕЗПЛАТЕН, НАБИРА СЕ САМО ОТ СТАЦИОНАРНИ ТЕЛЕФОНИ НА ВИВАКОМ)

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ДА ПРЕДОСТАВИТЕ НА ОПЕРАТОРА ОТ ПЪТНА ПОМОЩ СЛЕДНТА ИНФОРМАЦИЯ:

  • МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА АВТОМОБИЛА: ГРАД, ИМЕ И НОМЕР НА УЛИЦА, ПЪТ, КИЛОМЕТРИЧЕН ЗНАК, ВИЗУАЛЕН ОРИЕНТИР
  • ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА АВТОМОБИЛА: НОМЕР НА РАМА, КОЙТО МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ В РЕГИСТРАЦИОННИЯ ТАЛОН ИЛИ В ДОЛНАТА ЧАСТ НА ЧЕЛНОТО СТЪКЛО; РЕГИСТРАЦИОНЕН НОМЕР
  • ВАШИЯТ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН, КОЙТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМ НА ОПЕРАТОРА ДА СЕ СВЪРЖЕ С ВАС
  • БРОЯ НА ПЪТНИЦИТЕ В АВТОМОБИЛА

В СЛУЧАЙ, ЧЕ НАСТЪПИЛАТА ПОВРЕДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТСТРАНИ НА МЯСТО, АВТОМОБИЛЪТ СЕ РЕПАТРИРА ДО НАЙ-БЛИЗКИЯ СЕРВИЗ НА СИТРОЕН.

В СЛУЧАЙ, ЧЕ ПОВРЕДАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТСТРАНИ В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ, ШОФЬОРЪТ И ПЪТНИЦИТЕ ИМАТ ПРАВО НА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ (ДО 3 ЗВЕЗДИ) ДО МАКСИМУМ 4 НОЩУВКИ. УСЛУГАТА СЕ ОРГАНИЗИРА ОТ КОЛ ЦЕНТЪРА НА ПЪТНАТА ПОМОЩ, А НЕ ОТ КЛИЕНТА. НАСТАНЯВАНЕТО В ХОТЕЛ СЕ ПРЕДЛАГА САМО АКО РАЗСТОЯНИЕТО ОТ АДРЕСА НА ПОСТОЯННО МЕСТОЖИВЕЕНЕ НА ПЪТУВАЩИТЕ НАДВИШАВА 100 КМ.

В СЛУЧАЙ НА ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН РЕМОНТ ШОФЬОРЪТ И ВСИЧКИ ПЪТНИЦИ ИМАТ ПРАВО НА “ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО”. ОСИГУРЯВА СЕ ПРЕДВИЖВАНЕ С ВЛАК ИЛИ САМОЛЕТ (АКО ПЪТУВАНЕТО С ВЛАК НАДВИШАВА 6 ЧАСА). СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА РЕМОНТА ЕДИН ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА ПЪТУВАНЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ОБРАТНО ДО СЕРВИЗА, КЪДЕТО ДА ПОЛУЧИ РЕМОНТИРАНИЯ АВТОМОБИЛ.

ГЕОГРАФСКО ПОКРИТИЕ НА УСЛУГАТА:

АЛБАНИЯ, АНГЛИЯ, АНДОРА, АВСТРИЯ, АЗЕРБАЙДЖАН, АЛЖИР, БЕЛГИЯ, БЕЛАРУС, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА, БЪЛГАРИЯ, ВАТИКАН, ГЕРМАНИЯ, ГИБРАЛТАР, ГЪРЦИЯ, ДАНИЯ, ЕСТОНИЯ, ИСПАНИЯ, ИРЛАНДИЯ, ИСЛАНДИЯ, ИТАЛИЯ, КИПЪР, КОСОВО, КАЗАХСТАН, ЛАТВИЯ, ЛИХТЕНЩАЙН, ЛИТВА, ЛЮКСЕМБУРГ, МАКЕДОНИЯ, МАЛТА, МОНАКО, МОЛДОВА, МАРОКО, НОРВЕГИЯ, ПОЛША, ПОРТУГАЛИЯ, РУМЪНИЯ, РУСИЯ, САН МАРИНО, СЪРБИЯ, СЛОВАКИЯ, СЛОВЕНИЯ, ТУРЦИЯ, ТУНИС, УНГАРИЯ, УКРАЙНА, ФИНЛАНДИЯ, ФРАНЦИЯ, ХОЛАНДИЯ, ХЪРВАТИЯ, ЧЕХИЯ, ЧЕРНА ГОРА, ШВЕЦИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ.