May 13, 2019

CITROËN 19_19 CONCEPT, ПЪТУВАНЕ В РЕЖИМ Ë-CONFORT

След Ami One Concept, представен през февруари, който символизира електрическата градска мобилност, Citroën разкрива 19_19 Concept, представящ визията за свръх-комфорта в извънградската мобилност. Двата електрически концептуални автомобила отговарят на разнообразните нужди на клиентите, желаещи да пътуват свободно, в свят, чието мото е «винаги повече».

19_19 Concept е безусловен израз на ценностите на Марката и разчупва всички установени автомобилни норми; технологичен аеродинамичен модел с уникални пропорции, чийто забележителен дизайн на висяща прозрачна капсула е вдъхновен от света на авиацията.

Новият концепт е свръхмодерна визия за комфорта в услуга на мобилността на утрешния ден, която намира израз в цялостната концепция и технологиите на модела. Купето на 19_19 е проектирано като салон по отношение както на структурата, така и на използваните материали. Седалката на всеки един от пътниците предлага уникално преживяване на абсолютен комфорт. Автомобилът е 100% електрически и предлага автономия от 800 км. Той е като едно истинско летящо килимче с „увисналата“ си кабина, окачването Progressive Hydraulic Cushions ® и системата за интелигентно активно управление. Оборудван е с технологии за автономно управление и с проактивен Личен асистент, който комуникира спонтанно с пътниците и позволява на всеки един от тях да преживее пътуването по нов начин.

19_19 Concept ще бъде показан на изложението VivaTech в Париж на 16 май 2019 г.