February 20, 2017

C-AIRCROSS CONCEPT : УЧАСТИЕТО НА CITROËN ВЪВ ВСЕЛЕНАТА НА SUV СЕГМЕНТА

Световната премиера на Автосалон Женева, на 7 март, C-Aircross Concept анонсира офанзивата на Citroën в категорията на SUV сегмента.

Citroën разкрива C-Aircross Concept,  концептуален автомобил със силна индивидуалност, изразяващ визията на Марката за компактен SUV. С оригиналния си дизайн и вътрешно пространство, той е въплъщение на  способността на Citroën да се отличава, каквато и да е категорията.

Уверен ДИЗАЙН

Концептуалният C-Aircross се отличава във вселената на компактните SUV с баланса си между защита и плавност на линиите, както и със своя характер, изпълнен със сила, оригиналност и свежест. Модерният му силует предлага широки релефни форми, контрастиращи със силни и прецизни цветни графични елементи. Предлага също широко купе където съчетанието между цветове и материи е в полза на една едновременно техническа и спокойна среда, в много изчистен стил.

CL 17.008.007Модерен и щедър КОМФОРТ 

Вратите на Citroën C-Aircross Concept отварящи се в противоположни посоки, разкриват едно просторно купе, като съвсем ясна покана за приключение. Концептуалният автомобил предлага пространство, широки тапицирани седалки и осветеност, благодарение на панорамен покрив. Интериор, в който отново откриваме основите на програма Citroën Advanced Comfort®и в който технологията е в услуга на лекотата на употреба, например дисплей с цветна индикация, едноспицов волан с опростени команди, камера з аобратно виждане или индуктивно зареждане на смартфоните.

CL 17.008.004