September 12, 2017

НАГРАДА ЗА CITROËN CXPERIENCE CONCEPT

« Chantilly Arts & Elégance Richard Mille 2017» ОТЛИЧИ CEXPERIENCE CONCEPT

На 10.09., по време на 4-тото издание на « Chantilly Arts & Elégance Richard Mille 2017» , концептуалният Citroën CXPERIENCE спечели награда в конкурса за елегантност сред автомобилите. Олицетворение на комфорта и високия клас автомобили на Citroën, този концептуален модел е все още толкова съблазняващ погледите, колкото и преди една година, когато беше показан за първи път на Автомобилното изложение в Париж. В Шантий, над 16 000 посетители се възхитиха на отличителния силует на модела, който беше оценен наравно с още един от участващите концепти.

За 4-та поредна година, Chantilly Arts & Elegance Richard Mille събра на едно място автомобилите на бъдещето и модата по един изключителен начин в замъка Шантий. Тази година, над 16 000 посетители дойдоха да разгледат концептуалните модели, които взеха участие в конкурса, както и 90-те исторически автомобила от целия свят.

 Концептуалният CXperience Concept, заедно с още един от петте представени концептуални модела, спечели вниманието на журито.

 Международният конкурс по елегантност, Chantilly Arts & Elegance Richard Mille, предлага на своите посетители едно уникално представяне на всеки конструктор и неговия концептуален модел, заедно с  известен дизайнер. Citroën избра да се представи в конкурса „Concours d’Elégance 2017“ с CXPERIENCE CONCEPT и китайския дизайнер Янг Ли.

Концептуалният модел вече е получавал награди от  Le Grand Prix du Mondial de l’Auto 2016 RTL- Auto Plus, след като беше показан пред публика за първи път.

CXPERIENCE CONCEPT демонстрира капацитета на Citroën да разгърне своето обещание « Be Different, Feel Good » в сегмента на лимузините. Отличителният силует на CXPERIENCE разбива стандартните разбирания. Моделът внедрява и програмата « Citroën Advanced Comfort®».