April 15, 2015

НОВИЯТ КОНЦЕПТУАЛЕН МОДЕЛ CITROËN AIRCROSS

ПОКАНА ЗА ПЪТУВАНЕ В СТИЛ CITROËN

Концептуалният CITROËN Aircross успешно стъпва и на постиженията на C4 Cactus с:

  • ОТЛИЧИТЕЛНА ПЕРСОНАЛНОСТ: Смесица от сила и положителна енергия, CITROËN Aircross е сигурен и приветлив автомобил. В непоколебимия му оптимизъм няма капка агресия и акцентите са поставени върху неговия:
  • Необикновен, изчистен и оптимистичен характер, постигнат от балансираните линии на дизайна му и акценти като обемни и графични елементи – например “Alloy Bumps” и “Air Signs”. Всичко това е подсилено от оранжево-червения цвят на купето, символ на енергия и вътрешно спокойствие, и иновативните материали, които разкриват сила и здравина;
  • Дизайн, замислен така, че да осигурява функционалност и аеродинамика.
  • ПОКАНА ЗА ПЪТУВАНЕ в купе, което веднага разкрива усещане за ненадминат комфорт и прилив на енергия. Всичко в CITROËN Aircross е разработено да благоприятства физическия и психологическия комфорт на борда. За осигуряване на физическия комфорт, в допълнение към широките седалки се включват меките материали, които са използвани, както и синхронизацията на цветовете. Изчистените линии говорят за обем, геометричните форми структурират интериора, а естетиката и функционалността вървят ръка за ръка. CITROËN Aircross предлага нов прочит на темата с пътуването и използва в интериора елементи като „презрамки” на куфар, които му придават още по-модерен и иновативен вид.
  • ТЕХНОЛОГИЧНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, впрегната да служи на практичността, като пасажерите могат да избират дали да споделят или да ползват индивидуално екстрите. Концептуалният модел е оборудван с 12-инчови HD екрани, един от които е мобилен и може да се предава от един пътник на друг. Всяка седалка разполага с високоговорители и микрофони, които да улесняват комуникацията. Технологичната интелигентност намира израз и в избора на задвижване – plug-in hybrid – което осигурява ефективност и поведение на топ ниво. CITROËN Aircross е оборудван и със значителни технологии по отношение на осигуряване на спокойно пътуване.