Cactus M

Légende ci-dessous
Cactus M

НОВ КОНЦЕПТУАЛЕН МОДЕЛ CITROËN CACTUS M: ОСВОБОДИ СЪЗНАНИЕТО СИ!

Citroën представя на световна премиера концептуалния модел, вдъхновен от Méhari: CITROËN CACTUS M. С този нов концептуален автомобил, Citroën предлага интерпретация на C4 Cactus “за движение сред природата”, вариант пълен със свежест и оптимизъм. Освен нов дизайн, CITROËN предлага истинско изкуство да се живее като поставя в центъра на автомобилната практика забавлението. Удобен за всички терени и за всички ситуации, концептуалният модел CACTUS M символизира свобода, бягство и добро самочувствие.

Открит кросоувър. Вече загатнат от характера на CITROËN C4 Cactus, стилът на концептуалния модел CACTUS M е на един още по-ярко изразен „боец”, затвърждавайки връзката му с концептуалния модел Citroën Aircross, представен в Шанхай през април. Калниците му са изваяни около колелата, за да го направят по-набит и мускулест. С изправено предно стъкло, повдигнат клиренс и увеличен диаметър на колелата, той засилва имиджа на любител на забавлението. Отстрани на купето, големите пластмасови врати създават усещане за лекота и безопасност и подчертават идентичността на автомобила. Този дизайн напомня духа на известния автомобил Méhari, който е имал същата философия, превозно средство, което минава навсякъде. И накрая, напълно отвореното купе на автомобила позволява да достигнете до местата на 2-ри ред, като прескочите вратата, опирайки се на вложка, разположена на задния панел; вече не съществува граница между пътниците и света около тях.

Дяволит и обичащ забавленията. По проект, CITROËN CACTUS M поставя забавлението в сърцето на автомобилното изживяване и го превръща в истински начин на живот. Интериорният дизайн перфектно го илюстрира с използването на технически материали, взаимствани от дейности на открито. За безкомпромисна употреба, вътрешността на автомобила може да се измива цялостно с водна струя, благодарение на вградените канали в нишите за краката. Вдъхновени от света на сърфа, седалките са замислени като цели неопренови костюми и са покрити с цветна неопренова материя, която осигурява комфорт и не пропуска вода.

CACTUS M CITROËN се отличава също със своята модулност, предложена от покривна рейка, която позволява на пътниците да подреждат цялата си екипировка (уейкборд, уиндсърф …). Всичко е предназначено да осигури комфорт и спокойствие.

Удобен за всички терени. CITROËN CACTUS M е създаден за да избяга, да открива и изследва нови територии. Каквито и да са дейността, климатичните или пътните условия, всичко е проектирано така, че да увеличи спокойствието на пътниците. На всякакъв терен функцията Grip Control осигурява оптимално сцепление и позволява да се излиза от обичайните пътища. CACTUS M предлага и безкрайна свобода, благодарение на модулната вътрешност на автомобила, която се превръща в легло, и гюрука на покрива, който се превръща в палатка. Този гюрук, поддържан от иновативна надувна система, също така осигурява защита в случай на дъжд. CITROËN CACTUS M е с вградени технологии, включващи всички полезни устройства на C4 Cactus (тактилен таблет, превключване на предавките easypush …).

Концептуалният модел CACTUS M е съвременна интерпретация на ценностите, които са довели до създаването на Méhari. Комфорт, добро самочувствие и забавление, ценности, на които CITROËN винаги е държал. Представен успоредно с Cactus C4 и концептуалния Aircross, концептуалният модел CACTUS M илюстрира жизнеността и единството на марката.