Cactus

Légende ci-dessous
Cactus

Изчистен и функционален дизайн

C-Cactus_design_pur_fonctionnelСтилът на Citroën Cactus съчетава технология с осезаемо качество. Дизайнерите му са получили карт бланш да балансират естетиката и практичността чрез неговите гладки и изчистени повърхности, преливащите форми и плавните очертания на крайните странични стъкла и покрива. Всяка функция е обвързана с ярък стилов компонент, какъвто е например “Airbump”. Намиращ се отстрани на автомобила и на броните, този елемент подчертава стила и характера на Citroën Cactus и в същото време го предпазва от надраскване, благодарение на меката си повърхност, съдържаща въздушни капсули за омекотяване на удара.

Интелигентен дизайн

C-Cactus_conception_astucieuseВ купето на Citroën Cactus всичко е подчинено на комфорта и споделянето. На водача и пътниците е осигурено повече пространство, благодарение на изчистеното бордно табло, на разположените около два екрана 100 % дигитални командни елементи, които се използват интуитивно, на предните седалки, подобни на удобен диван и на използването на автентични и естествени материали (син памучен плат, естествена кожа…), с цел да се постигне елегантна и спокойна атмосфера.

Лесни за използване технологии

C-Cactus_technologies_faciles_a_vivrТехнологиите на Citroën Cactus са лесни за използване, икономични, екологични, достъпни и съобразени с новите потребности на автомобилистите. Перфектен пример за това са 8-инчовия сензорен екран, който обединява всички функции в централната част на бордното табло и новата задвижваща система Hybrid Air, която съчетава сгъстен въздух и хидравлика с бензинов двигател PureTech.