Voir le contenu
Новият CITROËN C3 и Ë-C3

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НОВ CITROËN C3 И Ë-C3

 

Направете своята предварителна поръчка до 31 юли 2024 година

 

На цена от 190 лв. / месец с ДДС

 

 

За Вас сме подготвили и специални оферти, които дават възможност за:

  • Връщане на стария си автомобил с гарантирана цена на изкупуване при сключване на предварителен договор за лизинг, което означава, че клиентите могат да карат своя автомобил до пристигане на новия и да получат обещаната цена за изкупуване независимо от амортизацията и допълнителния пробег.

 

  • Специални лизингови условия за новия Citroën C3 и ë-C3 с възможност за до 45% остатъчна стойност, плаваща лихва 3.99% за целия период и месечната вноска от 190 лв. с ДДС спрямо вашите желания за период от 60 месеца.
 
Зарадвайте себе си или направете подарък за любимия човек!

 


Версията „You“ на Citroën ë-C3

 

Цена от 47 990 лева с ДДС 

 
Предлага оборудване, включващо окачване Citroën Advanced Comfort®, най-новите технологии за комфортно и спокойно шофиране със Citroën head-up дисплей и инфоразвлекателна система My Citroën Play със смартфон докинг станция. Богатото стандартно оборудване включва също функция за аварийно спиране, сензори за паркиране на заден ход, круз контрол с ограничител на скоростта, активна система за предупреждение при неволно напускане на лентата за движение, функция за разпознаване на знаците за ограничение на скоростта, предупреждение при умора и загуба на концентрация на водача, климатична инсталация, шест въздушни възглавници, автоматично управление на светлините и предни LED светлини.
Версията „Max“ на Citroën ë-C3 демонстрира още по-високи нива на оборудване и онлайн свързаност 
Цена от 55 930 лева с ДДС 
Оборудването на тази версия допълнително включва 17-инчови алуминиеви джанти Atacamite с блестящо полирана повърхност, двуцветно външно лаково покритие с контрастно оцветяване на покрива, декоративни релси на покрива и тонирани стъкла на задните прозорци. Част от оборудването е и инфоразвлекателната система My Citroën Drive с 10-инчов сензорен екран и панел за безжично зареждане за смартфон, седалките Citroën Advanced Comfort®, сгъваемите странични огледала с електрически механизъм и функция за размразяване, облицованият волан, сгъваемата в отношение 60/40 задна облегалка, задните 3D LED светлини, автоматичната климатична инсталация и камерата за следене на маневрите на заден ход.

* Офертата от 190 лв. с ДДС на месец е за Citroen C3 YOU при следните условия за период от 60 месеца:

·        30% първоначална вноска – 9800 лв. с ДДС

·        45% остатъчна стойност – 14 750 лв. с ДДС

·        3.99% променлива лихва

·        С включена първа вноска за КАСКО за първата година

·        Общо за плащане при подписване на договора за лизинг  (без включена задължителна застраховка "Гражданска отговорност" и данък МПС) според описаната схема: 10 920.95 лв. с ДДС

·        Цена на Citroën C3 верся YOU: 32 796 лв. с ДДС

·        Офертата е валидна за ограничен период от време за поръчки до 31.07.2024 година.