Voir le contenu
Citroen Easy Club

CITROËN EASY КЛУБ

На ток със Citroën е лесно! Влезте в Клуба още днес и ще се влюбите в живота на ток!

Удоволствието от шофирането без вредни емисии, отработени газове и без никакви шумове е несравнимо, а сега Ви даваме още една причина да изберете 100% електрически Citroen. Специално за Вас разработихме програмата Citroën EASY Club, която е напълно безплатна с покупката на всеки ZEV в моделната гама:  ë -C4, ë-Berlingo, ë-SpaceTourer, ë-C4 X или дори товарните ë-Jumpy и ë-Jumper.

 

Citroën EASY Club Ви дава преференции и привилегии, с които притежанието на електрически Citroen да се превърне в лесно и приятно преживяване, което нямате търпение да споделите с приятелите си. Влезте в Клуба и се възползвайте от:Citroën EASY Club Ви дава преференции и привилегии, с които притежанието на електрически Citroen да се превърне в лесно и приятно преживяване, което нямате търпение да споделите с приятелите си. Влезте в Клуба и се възползвайте от:

 

  • Безплатен първи систематичен преглед.
  • Безплатен заместващ автомобил, ако не можете да използвате Вашият ë-Citroen повече от 2 часа, когато влезе в сервиз по технически причини (гаранционни и извънгаранционни ремонти), с изключение на случаите на застрахователно събитие.
  • Прием в сервиз веднага, без предварително записан час.
  • Безплатна пътна помощ в случай, че автомобилът Ви остане без заряд в батерията.
  • 20% отстъпка на рент-а-кар услуги от Lion-rent-a-car.
  • 20% отстъпка за оригинални аксесоари с марка Citroen.
  • Специална телефонна линия за технически въпроси свързани с експлоатацията на Вашия ë-Citroen

ПОДАРЪК ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

В Клуба се грижим за удобството на нашите членове! Затова Ви подаряваме домашна зарядна станция тип wall box, с която удобно вкъщи да зареждате своя ë-Citroen.

 

Вашата собствена зарядна станция е винаги свободна за Вашия автомобил, с нея лесно планирате следващото зареждане, колко време да продължи то, избирате часовете от деня с най-малко натоварване на електропреносната мрежа и лесно оптимизирате разходите си.