Voir le contenu
Citroën Plug-in хибрид

CITROËN PLUG-IN ХИБРИД

Повишена динамика за Вашето комфортно пътуване

С Plug-in хибрида на Citroën се насладете на удобството на електрически режим за Вашите кратки ежедневни пътувания и на двигател с вътрешно горене за дълги пътувания.

С електрическия мотор, съчетан с двигател с вътрешно горене, Вие се наслаждавате на плавно шофиране, комбинирана мощност от 225 к.с. и мигновено ускорение.

ПРЕДИМСТВАТА НА PLUG-IN ХИБРИДА

Опитайте ë-comfort

Възползвайте се от окачването с хидравлични елементи Progressive Hydraulic Cushions®, седалките Citroën Advanced Comfort® и всички системи за подпомагане на водача на Citroën. Добавете към това и липсата на вибрации, безшумната работа на електрическия мотор и изумително лесното шофиране, което Ви обгръща като пелена от несравним комфорт и спокойствие.

Комбинация от най-доброто от два свята

В електрически режим, който можете да си осигурите благодарение на ежедневните зареждания, можете да се насладите на чудесна динамика на пътя, мигновен въртящ момент на мотора и безшумно ускорение. Когато искате да се отправите на далечно пътешествие, можете да разчитате на бензиновия двигател.

Експерти за Вашия Plug-in Хибрид

Въпреки че, Вашият Plug-in хибрид Citroën е по-високо технологичен от автомобил с ДВГ, сервизният му график остава същият. Поверете обслужването му на опита на специално обучените ни експерти в цялата мрежа на Citroën.
Намалете отделянето на емисиите на co2
Благодарение на Plug-in хибридната технология нивото на CO2 емисии е едва от 32 г/км (WLTP). При шофиране в електрически режим Вашият хибрид не отделя никакви емисии на CO2.
Спестявайте всеки ден
С възможността за зареждане всеки ден Plug-in хибридното задвижване Ви позволява да намалите значително разходите си за гориво по време на Вашите пътувания.
Оптимизирайте потреблението си
Със среден разход на гориво от 1,4 л/100 км (WLTP), Вашият хибриден автомобил Ви осигурява значителни икономии на гориво в сравнение с ДВГ версия.
Спирайки Вие зареждате
Вашият хибрид зарежда батерията, когато спирате или намалявате скоростта и с това спомага за увеличаване на пробега.

НЯКОЛКО РЕЖИМА НА ШОФИРАНЕ ЗА ВАШЕ УДОБСТВО

Електрически режим

Възползвайте се от всички предимства на електрическото шофиране - безшумно и без CO2 емисии. Този режим, който е идеален за града, се активира по подразбиране, когато стартирате Вашия хибрид.

Режим Hybrid

В зависимост от Вашия стил на шофиране и вида на пътя, по който се движите, можете да преминавате от електрически режим към режим на ДВГ. Вашият хибрид се адаптира, за да гарантира оптимално използване на електроенергия.

Режим Sport

Възползвайте се от пълната мощност на двигателя с вътрешно горене, подпомаган от електрическия мотор. Насладете се на динамиката при ускорение и спиране потънали в комфорта на Вашия Plug-in хибрид.

Режим Comfort

Режимите Comfort предлага допълнително удобство благодарение на активното окачване Citroën Advanced Comfort®.

Зареждането на Вашия Plug-in Hybrid е лесно

  • Зареждане у дома: У дома може да зареждате Вашия Plug-in Hybrid както в стандартен домашен контакт така и с Wall Box зарядна станция. Попитайте Вашия търговски консултант за повече информация.

 

  • Публична станция за зареждане: По време на пътуване можете лесно да намерите варианти за зареждане, които да са близо до Вашата работа или по маршрута на ежедневните ви дейности.

Услуги за хибрид

 
  • MyCitroën: Вие управлявате пробега, зареждането и предварителната подготовка на температурата в автомобила от Вашия телефон благодарение на дистанционния контрол.

 

 
 
 

C5 AIRCROSS PLUG-IN ХИБРИД

Подходящ за ежедневните Ви пътувания, C5 Aircross Plug-in Hybrid предлага комфортно и динамично шофиране благодарение на двигателя с вътрешно горене с мощност 180 к.с. или 225 к.с. и електрическия мотор с 81,2 кВт (110 к.с.), осигуряващи комбинирана мощност от 225 к.с. и комбиниран въртящ момент от 360 Нм.

 

Идеално разположен на централната конзола, контролера Ви позволява да изберете режим на шофиране: електрически, хибриден или спортен (Electric, Hybrid или Sport).

 

C5 Aircross Plug-in Hybrid предлага пробег до 64 км, осигурявайки безшумно и щадящо околната среда шофиране с нулеви емисии на CO2 до 135 км/ч.

 

 

C5 X PLUG-IN HYBRID

C5 X освежава сегмента на големите автомобили с оригинален стил, съчетал най-доброто от елегантността на седана, динамиката на комбито и увеличения просвет на SUV модел. Предлаган както в бензинова, така и в хибридна версия, C5 X съчетава модерност, стилистика и иновации.

 

Предлагайки мощност от 225 к.с., хибридът ви осигурява удоволствието да шофирате до 63 км в електрически режим, подходящ за повечето ежедневни пътувания.

 

Движейки се по обичайните си маршрути, можете да не се наложи да използвате ДВГ цяла седмица. Можете да зареждате C5 X според нуждите си, у дома, на работа или на публична зарядна станция. През уикенда или по време на ваканция имате свободата да пътувате на дълги разстояния, без да се притеснявате за зареждане. Това е времето, когато можете да разчитате на ДВГ.