Power to the people

Citroën навлиза в ерата на електрическите превозни средства и възнамерява да остави своя отпечатък. От 1919 г. Citroën прави шофирането достъпно за всички и повече от 100 години по-късно навлиза в ерата на електрическото шофиране с разнообразен пробег, който е достъпен за възможно най-много хора.

Вашите нужди от мобилност се променят и отговорното пътуване става все по-важно за Вас. Сега Citroën създава plug-in хибридни превозни средства и 100% електрически модели, всички вдъхновени от Вас и Вашите ежедневни навици на шофиране.

 

Какъв е Вашият електрически профил?

 

Plug-in хибрид

Предприемате кратки пътувания през седмицата, но искате да избягате от всичко това през уикенда? Plug-in хибридът е създаден за Вас. C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid Ви позволява да изминете до 55км (WLTP тестов цикъл) в 100% електрически режим, но също така да преминете към използване на неговия бензинов двигател за дълги пътувания.

 

100% електрически

Правите предимно кратки ежедневни пътувания и имате лесен достъп до зареждане на електрически автомобил у дома или по маршрута си? Искате ли да спестите пари и да сте отговорни към околната среда? Изберете 100% електрически автомобил!

Ние от Citroën вярваме, че електрическите автомобили и ванове трябва да са достъпни за всеки. Ето защо предлагаме достъпна гама от девет електрически и хибридни модела. Нашата напълно електрическа гама се състои от Ami, ë-C4, ë-C4 X, ë-Berlingo и ë-SpaceTourer. Ако търсите plug-in хибрид, изберете от моделите New C5 Aircross и New C5 X Plug-in Hybrid, всеки с електрически пробег до 55км,  подходящ за повечето ежедневни пътувания.