Voir le contenu
Citroën ë-Spacetourer

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

Открийте електрическия MPV Citroën ë-SpaceTourer, който предлага комфорт, гъвкавост, практичност и вътрешно пространство.

MPV С ХАРАКТЕР

Citroën ë-SpaceTourer е ван с характер, който прави живота Ви по-лесен. В различни размери, M или XL, дизайн с флуидни линии без следа от агресивност и същевременно с внушителна увереност и здравина, благодарение на своите размери. 

НЕВЕРОЯТНО КОМФОРТЕН ВАН

ИНТЕРИОР, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

Интериорът е проектиран така, че да осигури високо ниво на комфорт по време на път. Всяка отделна седалка има подвижна облегалка с опора за глава и подлакътници за истинско блаженство. За комфорта на Вашите крака регулирайте пространството, както желаете, като плъзнете задните седалки напред или назад.

ГРИЖА ОТ CITROËN

13 СИСТЕМИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

Citroën ë-SpaceTourer е оборудван с много системи за подпомагане на водача, за да направи всяко Ваше пътуване по-лесно, както в града, така и по време на пътуване на дълги разстояния.

ЕДИН СВЪРЗАН MPV

255_Security

MYCITROËN ASSIST

Със Citroën Connect Box можете да получите помощ, изпратена до Вас, благодарение на локализираните с GPS система обаждания за спешни случаи и помощ.

257_Connect_Nav

MYCITROËN DRIVE

My Citroën Drive е предлага със свързани услуги като TomTom Traffic, за да Ви предостави информация за трафика в реално време.

256_Connect_Play

MYCITROËN PLAY

С функцията Mirror Screen съвместимите приложения от Вашия смартфон се появяват на 7-инчовия сензорен екран на Вашия ë-SpaceTourer.
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
  • Blanc Banquise
  • Brun Rich Oak
  • Gris Acier
  • Noir Perla Nera
  • Gris Platinum
ПОГЛЕД ОТПРЕД
ПОГЛЕД ОТЗАД

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОР

Citroën ë-SpaceTourer Electric предлага два варианта на батерии, осигуряващи два различни пробега:

 

  • До 230 км на базата на тестовата процедура WLTP, с батерия с 50 кВтч капацитет, предлагана за версиите M и XL. 80% зареждане за 30 минути;
  • До 330 км а базата на тестовата процедура WLTP, с батерия със 75 кВтч капацитет, предлагана във версиите M и XL. 80% зареждане за 45 минути.

 

Батерията е с гаранция за 8 години или 160 000 км за 70% от нейния първоначалет капацитет на зареждане.